• 0
    Vaša korpa
    Korpa je prazna.

NA MASLACU PEČENI BAKALAR

Datum objave:

Na maslacu pečeni Bakalar, Njoki i Relisch od paradajza

Sastojci
 

Fileti bakalara pečeni na puteru

  • 4 fileta bakalara
  • So, biber
  • 2 supene kašike maslinovog ulja
  • 4 supene kašike putera
  • 1 čen belog luka, sitno iseckan
  • 1 supena kašika svežeg peršuna, sitno iseckanog

Gnjoči

  • 500 g krompira (radije suvog tipa)
  • 100-150 g brašna
  • 1 jaje
  • So

VirágChili Paradajz Relish

  • Gotov "VirágChili Paradajz Relish"

Priprema

Fileti bakalara pečeni na puteru

  1. Posolite i pobiberite filete bakalara.
  2. Na srednje jakoj vatri, u tiganju, zagrijte maslinovo ulje.
  3. Stavite filete i pecite ih sa obe strane 3-4 minuta, ili dok ne postanu zlatno smeđi.
  4. Dodajte puter, beli luk i peršun, i kašikom prelivajte bakalar još nekoliko minuta.
  5. Sklonite sa vatre i držite toplo.

Gnocchi

  1. Skuvajte krompir, pa ga izgnječite.
  2. Pomešajte krompir, brašno, jaje i so da biste napravili testo.
  3. Oblikujte male kuglice od testa, i viljuškom utisnite šare na njih.
  4. Prokuvajte vodu u velikom loncu, i pažljivo ubacite gnjoče.
  5. Kada gnjoči isplivaju na površinu vode, izvadite ih rešetkastom kašikom.

Stavite porciju gnjoča na tanjir, preko njega postavite pečeni file bakalara, i kašikom prelijte sa "VirágChili Paradajz Relish". Prijatno!

Ova verzija koristi gotov proizvod "VirágChili Paradajz Relish", što štedi vreme i dodaje jelu specifičan ukus brenda VirágChili.

Podešavanja kolačića

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više možete pročitati klikom na dugme "Podešavanja".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.